Systeembeheer Deventer

Altijd passende oplossingen


Vind je het systeembeheer van jouw bedrijf een lastige klus? Dat is begrijpelijk, hier komen namelijk veel dingen bij kijken en daarnaast is IT niet eenvoudig te begrijpen. Smooth Vision neemt het systeembeheer graag van je over. Wij zijn jouw partner in IT en bij systeembeheer Deventer.

Proactief systeembeheer


Smooth Vision, het bedrijf voor systeembeheer Deventer, werkt proactief. Wij zorgen ervoor dat jouw systemen altijd up-to-date zijn en dat mogelijke problemen opgelost worden, voordat ze een probleem zijn. Door deze proactieve manier van werken, zorgen wij ervoor dat er nauwelijks storingen ontstaan.
Wij werken volgens het LEAN-principe, waarbij wij alle systemen en licenties goed in de gaten houden. Wij kijken welke systemen en licenties van waarde zijn en welke er voor een verstoring kunnen zorgen. Voor deze systemen bedenken wij een passende oplossing, waardoor jouw systeembeheer geoptimaliseerd wordt. Hierdoor kunnen medewerkers effectiever werken.

Jouw IT-partner


Wij zorgen ervoor dat jouw IT inzichtelijk wordt voor jou, zodat jij weet waar wij mee bezig zijn tijdens het beheren van jouw systemen. Smooth Vision zorgt ervoor dat jouw systemen geoptimaliseerd worden, waardoor jouw organisatie effectiever werkt, zonder dat jij je druk hoeft te maken over het systeembeheer.

Dit beheer wordt afgestemd op jouw behoeften, zodat jij een oplossing krijgt die bij je past. Op deze manier kunnen wij jouw bedrijf ondersteunen, of je nu 5 of 500 medewerkers in dienst hebt. Wij zorgen ervoor dat alle medewerkers te allen tijde veilig en snel aan de slag kunnen.

  5 star review  Buitengewoon vriendelijke & behulpzame support. Erg blij mee. Aanrader!

  thumb Matteo Ruberto

  5 star review  Masterpack Group B.V. en Winza B.V. maken al sinds de oprichting van Smooth Vision B.V. gebruik van haar diensten. Harald en Christian zijn een klankbord voor ons als het gaat om het bepalen van onze IT strategie en bij de inrichting van de technische omgeving. Smooth Vision monitort onze systemen continu en waarschuwt of grijpt in wanneer nodig. De helpdesk is zeer goed bereikbaar en direct inzetbaar bij acute kleine of grote problemen. Bijna alles kan remote opgelost worden maar indien nodig is er ook snel iemand ter plaatse. De medewerkers zijn vriendelijk en geduldig. Wij zijn zeer tevreden met deze dienstverlener.

  thumb Ben Zuidinga

  5 star review  Wij zijn sinds kort overgestapt van ICT provider. Altijd veel problemen gehad. Werken met Smooth Vision is echt een verademing voor onze organisatie. Lithos Bouw heeft geen eigen ICT beheerder en wij zijn dus volledig afhankelijk van de support van onze ICT provider. Zij kennen de bouwbusiness en alles wat er bij komt kijken. Ook de overgang is heel soepel verlopen.

  thumb Albert Kooistra

Veilig werken


Je wil dat je systemen in goede handen zijn en dat jij veilig kan werken. Ook daar zorgt Smooth Vision voor. Wij kunnen zorgen voor een encryptie van data op werkplekken en back-ups. Verder zorgen wij ervoor dat in de systemen een back-up wordt gemaakt, welke teruggezet kan worden, mocht dit om welke reden dan ook nodig zijn.

Meer informatie over systeembeheer Deventer?


Wil je meer informatie over de mogelijkheden van ons systeembeheer Deventer? Neem dan contact met ons op. Smooth Vision zorgt voor een passende oplossing voor jou. Wij gaan graag met je in gesprek om samen te kijken wat bij jouw bedrijf past.
contact

Meer informatie?

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.