Systeembeheer Deventer

Altijd passende oplossingen


Vind je het systeembeheer van jouw bedrijf een lastige klus? Dat is begrijpelijk, hier komen namelijk veel dingen bij kijken en daarnaast is IT niet eenvoudig te begrijpen. Smooth Vision neemt het systeembeheer graag van je over. Wij zijn jouw partner in IT en bij systeembeheer Deventer.

Proactief systeembeheer


Smooth Vision, het bedrijf voor systeembeheer Deventer, werkt proactief. Wij zorgen ervoor dat jouw systemen altijd up-to-date zijn en dat mogelijke problemen opgelost worden, voordat ze een probleem zijn. Door deze proactieve manier van werken, zorgen wij ervoor dat er nauwelijks storingen ontstaan.
Wij werken volgens het LEAN-principe, waarbij wij alle systemen en licenties goed in de gaten houden. Wij kijken welke systemen en licenties van waarde zijn en welke er voor een verstoring kunnen zorgen. Voor deze systemen bedenken wij een passende oplossing, waardoor jouw systeembeheer geoptimaliseerd wordt. Hierdoor kunnen medewerkers effectiever werken.

Jouw IT-partner


Wij zorgen ervoor dat jouw IT inzichtelijk wordt voor jou, zodat jij weet waar wij mee bezig zijn tijdens het beheren van jouw systemen. Smooth Vision zorgt ervoor dat jouw systemen geoptimaliseerd worden, waardoor jouw organisatie effectiever werkt, zonder dat jij je druk hoeft te maken over het systeembeheer.

Dit beheer wordt afgestemd op jouw behoeften, zodat jij een oplossing krijgt die bij je past. Op deze manier kunnen wij jouw bedrijf ondersteunen, of je nu 5 of 500 medewerkers in dienst hebt. Wij zorgen ervoor dat alle medewerkers te allen tijde veilig en snel aan de slag kunnen.

  review rating 4  Een flexibel bedrijf dat altijd voor je klaar staat. In staat tot leveren van maatwerk en hard werk. - Jerry Klees - Aan de Stegge Twello

  thumb Jerry Klees

  review rating 5  Goed, snel, oplossingsgericht, meedenkend & altijd bereikbaar.

  thumb Frenk Peterse

  review rating 5  Buitengewoon vriendelijke & behulpzame support. Erg blij mee. Aanrader!

  thumb Matteo Ruberto

Veilig werken


Je wil dat je systemen in goede handen zijn en dat jij veilig kan werken. Ook daar zorgt Smooth Vision voor. Wij kunnen zorgen voor een encryptie van data op werkplekken en back-ups. Verder zorgen wij ervoor dat in de systemen een back-up wordt gemaakt, welke teruggezet kan worden, mocht dit om welke reden dan ook nodig zijn.

Meer informatie over systeembeheer Deventer?


Wil je meer informatie over de mogelijkheden van ons systeembeheer Deventer? Neem dan contact met ons op. Smooth Vision zorgt voor een passende oplossing voor jou. Wij gaan graag met je in gesprek om samen te kijken wat bij jouw bedrijf past.
contact

Meer informatie?

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.